Välkommen till nya webbplatsen

Nu lyfter vi Republikanska föreningens digitala kommunikation!

Känner du igen dig? Kanske inte. Republikanska föreningens webbplats har fått en ordentlig ansiktslyftning. I samarbete med Maria, Sven och Dusan på webbyrån Full Circle har vi tagit fram en webbplats som ser ut som vi vill att Republikanska föreningen ska se ut och som sätter rätt saker i fokus: övertyga och engagera.

Besöker du sidan från en mobiltelefon har du redan märkt att du slipper zooma: webbplatsen anpassar sig automatiskt till storleken på den skärm du har framför dig.

Vi har också gjort det lättare att hitta det man letar efter. Sidan har äntligen fått en sökruta (tack för tålamodet fram tills nu) och under varje artikel finns det länkar till andra texter i samma ämne.

Allt material är lättare att dela i sociala medier eller med e-post. Våra egna uppdateringar på Twitter, Instagram och Facebook syns direkt på webbplatsen på vår ”sociala vägg”. Det innebär att du snabbt kan nå bilder och infografik att dela.

En annan nyhet är att vissa opinionstexter kommer att vara öppna för kommentarer. Du kommenterar via din Facebookprofil.

Vi har också ett nytt nyhetsbrev som du kan anmäla dig till. Med det får du regelbundna uppdateringar om republikfrågan i Sverige och utomlands och information om nya kampanjer och utspel från föreningen. Det andra nyhetsbrevet – med information för medlemmar – kommer att fortsätta komma som vanligt.

Den nya webbplatsen är inte huggen i sten, utan kommer att fortsätta utvecklas. Hjälp oss gärna! Vi behöver veta vad som funkar dåligt, vad som ser konstigt ut och vad som fattas. Kontakta vår kampanjombudsman Jonas Wikström, jonas.wikstrom@repf.se (eller på det sätt som passar dig bäst). Eller kommentera direkt under den här artikeln.

Vi strävar inte efter världsherravälde på webben – inte direkt i alla fall. Men vi hoppas att den nya webbplatsen ska fungera för våra syften: att få prata med fler om monarki och republik, och erbjuda många olika sätt att agera för den som sympatiserar med vår sak.

På återseende!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.