Vi vill bli större och vi behöver din hjälp!

Republikanska föreningen vill bli större – och vi behöver din hjälp!

Ibland får vi höra från människor att de inte känner till att Republikanska föreningen finns. Dessutom är det många medlemmar i föreningen som önskar att vi ska synas och höras mer i debatten.

Vi i styrelsen lovar att vi gör allt vi kan för att nå ut i media. Exempelvis skriver vi debattartiklar och skickar ut pressmeddelanden, men medierna är svårflörtade. Vi når helt enkelt inte ut så mycket som vi skulle önska.

Nu har vi bestämt oss för att ändra på det. Republikanska föreningen ska synas ordentligt – ingen ska vara ovetande om att det finns en förening i Sverige som kämpar för ett modernare och mer demokratiskt statsskick! Vi vill att Republikanska föreningen ska växa sig större så att vi får ännu bättre resurser och större möjligheter att göra aktiviteter och arrangemang för att väcka liv i republikdebatten.

För att lyckas med detta behöver vi din hjälp! Vi har nämligen tänkt annonsera i de stora dagstidningarna – Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten och Sydsvenska Dagbladet. Det kostar förstås en del pengar, men vi är övertygade om att det är värt varenda krona.

Därför startar vi nu en insamling. För att kunna genomföra den annonskampanj vi tänkt oss hoppas vi att varje medlem kan bidra. Varje bidrag – stort som litet – är förstås välkommet! Hur mycket kan du bidra med? Hjälp oss genom att skänka pengar på något av följande sätt:

• Swish: Skicka valfritt belopp till 123 319 84 05 och ange ”Annons” i meddelanderaden.

• Plusgiro: Betala in din gåva till plusgiro 114 96 91-6 och skriv ”Annons” i meddelandet.

En första annons som vi vill publicera kan du se här.

En andra annons som vi vill publicera kan du se här.

Utan dig som är medlem skulle vårt arbete inte vara möjligt. Stort tack för ditt stöd!

Republikanska föreningens styrelse

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.