Vi fyller 25 år!

Stöd vår annonskampanj i samband med 25-årsdagen. Hjälp oss att berätta om republik och att värva nya medlemmar!

Den 14 juli 2022 fyller Republikanska föreningen 25 år. Detta vill vi fira med en helsidesannons i Expressen. Annonsen kommer även att publiceras ytterligare två gånger under juli. Fler tidningar blir aktuella om pengar finns. Målen med annonserna är att göra föreningen ännu mer känd bland allmänheten, att värva medlemmar och att få fler att tänka till om statsskicket. Vi behöver nämligen vara många som hjälps åt med att skapa ett mer demokratiskt, jämlikt och modernt Sverige.

För att kunna publicera helsidesannonserna startar vi nu en insamling. Alla som vill kan bidra. Varje bidrag – stort som litet – är förstås välkommet! Hur mycket kan du bidra med? Hjälp oss genom att skänka pengar på något av följande sätt:

Swish: Skicka valfritt belopp till 123 319 84 05 och ange “Annons” i meddelanderaden.

• Plusgiro: Betala in din gåva till plusgiro 114 96 91-6 och skriv “Annons” i meddelandet.


Målet är att samla in 45 000 kronor, som de tre annonserna kostar efter att Expressen har gett oss en ordentlig rabatt. Utan ditt stöd skulle vårt arbete inte vara möjligt. Stort tack för ditt bidrag!

Förslag till annons
Här kan du se ett utkast på annonsen som vi vill publicera.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.