Värva en (1) vän

Kan du värva en (1) vän till Republikanska föreningen?

Det är dags att vi dubblar antalet medlemmar! Republikanska föreningen lanserar i dag kampanjen ”Värva en (1) vän” som pågår under december 2023. Vi vill att så många som möjligt ska gå med i den republikanska rörelsen och uppmanar därför nu alla våra medlemmar att värva en vän. Du som är medlem kan hjälpa oss att bli fler, då kan vi göra ännu mer.

Värva en kollega, en vän, en partner, en släkting – som vill vara med och bidra till ett mer demokratiskt och modernt Sverige. Om alla nuvarande medlemmar får varsin person att gå med blir vi dubbelt så många.

Här kommer några exempel på hur du kan värva en vän:

• Skicka länken www.republikanskaforeningen.se/vi-behover-dig-som-medlem/ till någon som länge funderat på att gå med, eller kanske någon som alltid har åsikter men som nu borde ta steget och vara med och förändra.

• Ring personen som du tror kan vilja bli medlem. Ni får en trevlig pratstund och du kan också uppmana personen att gå in på Republikanska föreningens hemsida och bli medlem.

• SMS:a länken: www.republikanskaforeningen.se/vi-behover-dig-som-medlem/

Vi kommer att presentera antalet nya medlemmar efter årsskiftet och hoppas självklart på en rekordvärvning!

PS
Den du värvar som medlem i Republikanska föreningen under december 2023 får en republikansk kortlek på köpet. Medlemsavgiften gäller för hela året 2024.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.