Värva våra vänner

Fram till årsskiftet har vi en kampanj där vi erbjuder nya medlemmar gratis medlemskap under resten av år 2022.

Republikanska föreningen har just nu drygt 7 200 medlemmar. Det finns dock alldeles för många republikaner som ännu inte är medlemmar i vår förening. Därför gör vi nu en satsning på att öka medlemsantalet ytterligare.

Fram till årsskiftet har vi en kampanj där vi erbjuder nya medlemmar gratis medlemskap under resten av år 2022. De blir medlemmar direkt, men betalar medlemsavgiften för år 2023.

Vi måste samla ett ännu större antal medlemmar för att fortsätta öka trycket på en förändring av statsskicket. Det är dags för oss alla att fråga släktingar, vänner och bekanta. Det kostar inget att fråga. Enklast är att be de nya medlemmarna att anmäla sig och samtidigt betala medlemsavgiften på 250 kronor för år 2023 via vår webbplats: www.republikanskaforeningen.se/vi-behover-dig-som-medlem/

Det går även att bli ny medlem genom att swisha 250 kronor till 123 414 93 99 och ange e-postadress och personnummer.

Berätta om föreningen för dina släktingar, vänner och bekanta. Skicka dem gärna länken till vår ”Bli medlem”-sida med en uppmaning om att bli medlem. Passa på att berätta om varför du själv gick med.

Vi för en ojämn kamp mot kungahusets propagandamaskin. Vi är den enda republikanska rösten i Sverige och har ingen andra intäkter än medlemsavgifter och gåvor. Kungahuset får däremot massivt stöd från flera håll, både ekonomiskt och via hyllningsreportage i media. Vi måste bli fler organiserade republikaner för att bli en ännu starkare rörelse. Medlemmarna är vår styrka och våra främsta ambassadörer.

Tre tips för medlemsvärvning:
1. Våga fråga människor i din omgivning
2. Fråga flera – möt många människor
3. Fråga flera gånger – övertyga, inte övertala

Tack för att du hjälper till med att värva medlemmar till Republikanska föreningen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.