Ge “Den kungliga korruptionen” i julklapp till en riksdagsledamot

Swisha 150 kronor till 123 319 84 05 och skriv “Riksdagen” i meddelandefältet. Då får en riksdagsledamot boken “Den kungliga korruptionen” i julklapp av dig.

‼️ Tips! Upplys en riksdagsledamot. Donera 150 kronor och ge den nya boken Den kungliga korruptionen till en riksdagsledamot i julklapp.

💡 Du vet redan varför monarkin ska avskaffas. Det finns många goda skäl. Alla känner dock inte till att kungafamiljen använder den svenska staten som privat kassakista. Inte ens alla makthavare på toppnivå vet detta.

📘 Därför vill Republikanska föreningen upplysa hela riksdagen genom att ge alla 349 riksdagsledamöter boken Den kungliga korruptionen av författaren Thomas Lyrevik i julklapp. Det gör vi genom en insamling.

💳 Swisha 150 kronor till 123 319 84 05 (Gåvor RepF) och skriv “Riksdagen” i meddelandefältet. Du kan också betala till plusgiro 114 96 91-6.

💶 För 150 kronor skickar vi en bok med ditt namn på försättsbladet. För 300 kronor blir det såklart två böcker och så vidare.

👩‍🏫 Vilken fin symbolik det skulle vara om Republikanska föreningen upplyser hela riksdagen om den kungliga korruptionen!

🌎 Vi vet att många riksdagsledamöter är insatta i republikfrågan, men i Den kungliga korruptionen har Thomas Lyrevik samlat och aktualiserat fakta om hur kungafamiljen använder sin maktposition för egen berikning.

☀️ Med ditt stöd får vi en bättre upplyst riksdag, som står bättre rustad för att argumentera för ett avskaffande av monarkin. Tack för ditt bidrag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.