Ge “Den kungliga korruptionen” i present till en riksdagsledamot

Swisha 150 kronor till 123 319 84 05 och skriv ”Riksdagen” i meddelandefältet. Då får en riksdagsledamot boken “Den kungliga korruptionen” i present av dig.

‼️ Tips! Upplys en riksdagsledamot. Donera 150 kronor och ge boken Den kungliga korruptionen till en riksdagsledamot i present.

💡 Du vet redan varför monarkin ska avskaffas. Det finns många goda skäl. Alla känner dock inte till att kungafamiljen använder den svenska staten som privat kassakista. Inte ens alla makthavare på toppnivå vet om detta.

📘 Därför vill Republikanska föreningen upplysa hela den nyvalda riksdagen genom att ge alla 349 riksdagsledamöter boken Den kungliga korruptionen av författaren Thomas Lyrevik i present. Det gör vi genom en insamling.

💳 Swisha 150 kronor till 123 319 84 05 (Gåvor RepF) och skriv ”Riksdagen” i meddelandefältet. Du kan också betala till plusgiro 114 96 91-6.

💶 För 150 kronor skickar vi en bok. För 300 kronor blir det såklart två böcker och så vidare. Om du vill ge din bok till en specifik riksdagsledamot kan du även ange den personens namn när du ger din gåva. Då kan vi skriva en hälsning och ditt namn på försättsbladet.

👩‍🏫 Vilken fin symbolik det skulle vara om Republikanska föreningen upplyser hela riksdagen om den kungliga korruptionen!

🌎 Vi vet att många riksdagsledamöter är insatta i republikfrågan, men i Den kungliga korruptionen har Thomas Lyrevik samlat och aktualiserat fakta om hur kungafamiljen använder sin maktposition för egen berikning.

☀️ Med ditt stöd får vi en bättre upplyst riksdag, som står bättre rustad för att argumentera för ett avskaffande av monarkin. Tack för ditt bidrag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.