Insamling för möten i hela landet

Republikanska föreningen vill samla in pengar så att vi kan hålla ett evenemang nära dig. Din gåva hjälper till att göra det möjligt!

Ska alla svenska medborgare ha samma rättigheter?

Hjälp till att ta Republikanska föreningen till en plats nära dig!

Republikanska föreningen vill samla in 50 000 kronor så att vi kan hålla ett evenemang nära dig. Din gåva hjälper till att göra det möjligt!

Donera 200 kronor idag – eller vad du än har råd med. Varje bidrag räknas!

Swish: Skicka valfritt belopp till 123 319 84 05 och ange “Lokalt” i meddelanderaden.

Plusgiro: Betala in din gåva till Plusgiro 114 96 91-6 och skriv “Lokalt” i meddelandet.

Tillsammans gör vi Sverige till en modern demokrati! Vi vill att du ska kunna tala dalmål, skånska göteborgska eller norrländska och bli Sveriges statschef. Alla svenska barn och medborgare ska kunna drömma om att bli statschef, oavsett namn, läggning eller religion. Carl Gustaf Bernadottes beslut i höstas om att begränsa antalet personer i kungahuset fattades under galgen. Det är en reträtt som hovet inte ville göra och som delvis beror på vår allt högljuddare kritik mot att så många kungligheter försörjs av skattebetalarna.

I år ska vi se till att få ut debatten om monarkins avskaffande till en bredare publik. Vi kommer bland annat att resa runt i landet och hålla lokala möten för att sprida våra argument. För att vi ska kunna vara en stark röst i samhällsdebatten behöver vi din hjälp. Därför hoppas vi att du vill stödja vårt arbete och att se till att Sveriges alla medborgare får samma rättigheter och lika värde; att vi blir en republik. Vi har medvind. Nu gäller det att öka trycket för ett modernt, mer demokratiskt statsskick. För ett stoltare Sverige – utan dubbelmoral i grundlagen!

Republikanska föreningen kommer att lansera en serie lokala evenemang runt om i landet, samtidigt som vi ska stärka vår närvaro i media och sociala medier. Våra lokala evenemang syftar till att nå nya målgrupper, lokala och regionala medier och förstärka vår nationella kampanj. Den genomsnittliga kostnaden för varje evenemang är cirka 2 500 kronor (tågresor, lokalhyra, även om vi bor och reser billigt). Din donation behövs för att ta ett evenemang till en plats nära dig.

Vi i Republikanska föreningen kommer att hitta nya och gamla sätt för att nå människor runt om i landet. Vill du vara med och skapa historia? Ge ett bidrag idag!

Vi vill inte bara ha din donation – vi vill ha dina idéer. Republikanska föreningen har mycket att säga om demokrati, jämlikhet och korruptionen inom hovet. Men vilka frågor vill du att vi ska fokusera på när vi kommer till din ort? Hör av dig till oss: info@repf.se

Tack för din gåva och för dina idéer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.