Republikanskt forum 2019

Republikanska föreningen bjuder in till ett forum i Örebro den 19 oktober.

Republikanska föreningen bjuder in till ett nationellt republikanskt forum, som äger rum i Örebro lördagen den 19 oktober. Många medlemmar har efterfrågat fler nationella aktiviteter och vill att de ska vara utanför Stockholm.

Konferensen blir en inspirerande eftermiddag om Republikanska föreningens kampanj. Missa inte detta tillfälle att diskutera föreningens opinionsbildning och vägen till republik tillsammans med styrelsen och andra medlemmar!

När: Lördagen 19 oktober 2019
• 13:30-17:00 Re:publik – ett republikanskt forum

Var: ABF, Fredsgatan 18, Örebro

Republikanska föreningen bjuder på fika. Däremot har föreningen inte möjlighet att stå för resekostnader. Anmäl dig via formuläret här.