Följ med till Liberalernas riksmöte!

18-19 mars i Västerås

Sökes: politiska påverkare

Den 18-19 mars håller Liberalerna sitt riksmöte i Västerås. Republikanska föreningen är på plats med en monter/informationsbord, som en del i arbetet med att påverka inflytelserika opinionsbildare.

Nu behöver vi föreningsmedlemmar som kan bemanna informationsbordet tillsammans med kanslipersonalen. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av utåtriktat arbete för Republikanska föreningen, däremot bör du tycka att det är roligt att prata med andra människor om monarki och republik. Ett extra plus är om du själv är medlem i Liberalerna.

Republikanska föreningen betalar din resa till och från Västerås (inom rimliga gränser).

Fyll gärna i intresseanmälan nedan. Vi återkommer senare med bekräftelse och en fråga om vilka exakta pass du kan ta.

Ställ gärna frågor i kommentarsfältet längst ned på sidan eller kontakta kansliet direkt.