Medlemsvärvningskampanj 2018

Värvar du minst tre nya medlemmar får du två biobiljetter.

Ge Republikanska föreningen en starkare röst!

Medlemsvärvningskampanj: Värvar du minst tre nya medlemmar får du två biobiljetter.

Republikanska föreningen är världens största republikanska organisation. Föreningen grundades av två personer sommaren 1997 och har nu i slutet av 2018 cirka 10 000 medlemmar, men vi organiserade republikaner kan bli ännu fler! För varje ny medlem Republikanska föreningen får tas vi på lite större allvar i samhällsdebatten.

Du som redan är betalande medlem kan nu vara med i föreningens medlemsvärvningskampanj, som pågår fram till den 31 december 2018. Värvar du minst tre nya medlemmar under perioden 1 oktober till 31 december så får du två biobiljetter.

Medlemsavgiften är 200 kronor per år. Den som går med under oktober-december 2018 blir automatiskt medlem hela 2019. Lättaste sättet att bli medlem är genom att swisha 200 kronor, men det går även bra att betala med kort på webbplatsen eller att använda föreningens plusgiro.

• Swisha 200 kronor till 123 414 93 99. Ange e-postadress och personnummer.

• Betala med kort: www.republikanskaforeningen.se/vi-behover-dig-som-medlem/

• Eller sätt in 200 kronor på plusgiro 114 96 91-6. Ange namn, adress samt e-postadress.

Värva så många du kan! Skicka sedan namnen på de personer du har värvat till Republikanska föreningens kansli info@repf.se senast den 31 december. OBS! Endast den som har erlagt medlemsavgift räknas som värvad.

Lycka till med att värva medlemmar!

/Republikanska föreningens styrelse

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.