Stöd vår annonskampanj

Hjälp oss berätta om republik och värva nya medlemmar!

Två nya prinsar eller prinsessor är på väg att födas. Snart utbryter kunglig yra i Sverige. Kungahuset kommer att försöka använda tillfället till att stärka sin position. Men monarki handlar inte om söta bebisar, utan om att det är emot alla demokratiska principer att landets främsta företrädare ska få sin position i arv.

Det här republikanska argumentet måste höras!

Faktum är att prins- eller prinsessfödslarna är ett fantastiskt tillfälle för oss att få prata om republik. Republikanska föreningen kommer att genomföra en rad kampanjaktiviteter.

En chans att nå människor som vi annars inte når är att annonsera i strategiskt valda tidningar. Men det kostar pengar, och vår ordinarie kampanjbudget är inte stor. Vår enda chans är att utnyttja att vi är tiotusentals republikaner som vill att vi tar chansen att väcka debatt.

Därför ber vi dig att vara med och bidra efter förmåga till att få in en tidningsannons. Annonsen är färdig att boka in. Den kan se ut så här, så här eller så här.

Klicka här för att komma till vår insamlingssida på crowdfunding-sajten Generosity.com

På Generosity (som är på engelska) använder du betalkort. Om du har Swish i din telefon, kan du också swisha ditt stöd till 123 319 840 5. Ange då ”Annons” som meddelande. Ett tredje alternativ är att betala till plusgiro 114 96 91-6. Ange ”Annons” även då. Det som är bra med att använda Generosity är dels att man kan dela i sociala medier när man har bidragit (och då inspirera andra), dels att man kan följa timme för timme hur insamlingen går.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.