Kongress 2019

Varmt välkommen till Republikanska föreningens kongressdag 2019!

Lördagen den 6 april 2019 äger Republikanska föreningens kongressdag rum. Kongressdagen är årets största sammankomst för alla oss som strävar efter ett mer demokratiskt statsskick. Vi kommer att diskutera Republikanska föreningens verksamhet, behandla inkomna motioner och välja en styrelse.

När: Lördagen den 6 april klockan 09:30-17:00
Var: ABF, Sveavägen 41, Stockholm

Anmäla dig via denna länk senast den 31 mars.

Kongressen ska välja ordförande, vice ordförande, ledamöter, ersättare och revisorer. Valberedningen ber att få in nomineringar via valberedningen@repf.se senast den 17 februari. Motivera dina förslag och ge gärna kontaktuppgifter till berörda personer. Läs mer om lediga uppdrag här.

Motioner ska ha inkommit till info@repf.se senast den 10 mars.

Kongresshandlingar publiceras löpande här:
1. Kongresskallelse 2019
2. Årsredovisning 2017
3. Styrelsens förslag till nya stadgar
4. Stadgar 2017 (nu gällande)

Alla handlingar ska vara tillgängliga senast den 22 mars. Handlingarna finns upptryckta på kongressen. Du behöver alltså inte skriva ut dem själv.

Välkommen!

Yasmine Larsson,