Bli månadsgivare!

Nu kan du göra en extra insats för republikfrågan varje månad. Vi finansierar hela vår verksamhet genom medlemsintäkter och frivilliga gåvor. Ditt stöd gör skillnad!

Republikanska föreningen är en partipolitiskt obunden medlemsorganisation med cirka 7 000 medlemmar. Vår verksamhet finansieras helt av medlemsintäkter och frivilliga donationer. För att kunna driva republikfrågan framåt och nå så många som möjligt behöver vi allt stöd vi kan få.

Därför har vi möjliggjort för våra medlemmar och supportrar att stötta oss utöver medlemsavgiften som betalas en gång per år. Genom att donera en liten summa varje månad kan du göra en insats för den svenska republikanska rörelsen. Varje gåva gör skillnad!

När du godkänner din gåva så kommer ditt donerade belopp att dras från ditt kontokort varje månad tills du själv väljer att avsluta det. För att avsluta ditt månadsgivande måste du logga in på Mina sidor och klicka på My subscription. Alternativt kontakta oss. Ange namn och adress när du kontaktar oss för att avsluta ditt månadsgivande.

Längre ner på sidan kan du läsa om säkra kortbetalningar.

Säkra kortbetalningar
Republikanska föreningen använder betaltjänstleverantören Stripe för säker hantering av alla dina betalningsuppgifter. När du klickar på Till kassan så öppnas ett nytt fönster upp där du knappar in dina uppgifter. Detta fönster tillhör Stripe, och Republikanska föreningen kan aldrig se dina personliga uppgifter. När du du är klar skickas betalningen i krypterat format till Stripe, som i sin tur meddelar oss att betalningen är gjord.

Alla parter som är involverade i hantering, överföring eller lagring av kreditkortsuppgifter måste uppfylla en viss industristandard för säkerhet – PCI DSS. Stripe har granskats av en PCI-certifierad revisor och är certifierad till PCI Service Provider Level 1, det högsta möjliga certifikatet.

Några andra som använder Stripe är: Fortum, Cancerfonden, Sellpy, Adidas, UNICEF och Facebook.

Här kan du se fler som använder Stripe.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, krönikorna och uppropen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skickas ut en gång i månaden.