4 dec 2019, KL. 18.00

Unga republikaners kongress 2019

Välkommen på Unga republikaners kongress!

Jag kommer

Kongressen äger rum på Unga Republikaners kansli i Gamla stan på Helga Lekamens gränd 1 A, Stockholm. Alla medlemmar har rösträtt på kongressen.

På kongressen kommer vi bland annat välja förbundsordförande, välja förbundsstyrelse och diskutera hur vi bäst bildar opinion för republik. Kongressen är din chans som medlem att påverka förbundet, därför är vi måna om att få höra din åsikt!

Har du synpunkter på föreningens arbete?
– Skriv en motion och skicka den senast den 4 november till aza.cheragwandi@repf.se!

Plats: Unga republikaners och Republikanska föreningens kansli, Helga Lekamens gränd 1A., Stockholm
Tid: Onsdagen den 4 december 2019 kl.18

Frågor: aza.cheragwandi@repf.se

Vill du kandidera till förbundsstyrelsen? Skicka din nominering till jessica.schedvin@repf.se!

ANDRA KOMMANDE EVENT NÄRA DIG

Det finns inga händelser