25 mar 2019, KL. 18.30

Republikanskt möte i Malmö

Välkommen att delta på detta intressanta möte med Republikanska föreningen Skåne och riksdagsledamoten Hillevi Larsson (S).

Jag kommer

Samtal med riksdagsledamoten och f d ordföranden i Republikanska föreningen Hillevi Larsson (S). Hur går vi och våra politiker vidare för att skapa opinion för republik i Sverige? Hur agerar riksdagspartierna i frågan om statsskicket?

Vi kommer att träffas på ABF:s lokal på Spånehusvägen 47 i Malmö.

Vi bjuder på kaffe.

Anmälan: anncharlotte.gauffin@repf.se

ANDRA KOMMANDE EVENT NÄRA DIG

11 feb 2019, KL. 18.30