11 feb 2019, KL. 18.30

Republikansk träff i Malmö

Republikanska föreningens lokalavdelning i Malmö arrangerar ett möte med författaren Thomas Lyrevik, där vi pratar om hans bok “Den kungliga kleptokratin”

Jag kommer

Välkommen att delta på detta intressanta möte med Republikanska föreningen Skåne!

Före detta statssekreteraren och VD:n för Riksteatern, Thomas Lyrevik, berättar om sin bok ”Den kungliga kleptokratin”. I den nyligen utkomna boken beskriver han detaljerat och initierat hur kungafamiljen berikat sig och hur de använder den svenska staten som privat kassakista. De har med hjälp av manipulation och korruption byggt upp en mångmiljardförmögenhet.

Boken recenserades nyligen i Aftonbladet.

Vi kommer att träffas på ABF:s lokal på Spånehusvägen 47 i Malmö.

Vi bjuder på kaffe.

Anmälan: anncharlotte.gauffin@repf.se

Välkommen!

Republikanska föreningen Malmö