12 feb 2019, KL. 18.00

Republikansk träff i Linköping

Välkommen på republikansk träff i Linköping.

Jag kommer

Hej republikvänner,

Vi ses tisdagen 12/2, kl. 18.00, på Park Hotel, Linköpings Fawlty Towers, Järnvägsgatan 6, Linköping.

På träffen kommer vi att prata om följande:

Insändare  med anledning av Estelle Bernadottes födelsedag 23/2.

Kongressen 6/4. Vilka tänker åka? Eventuella motioner.

Aktiviteter, vår, höst, sommar 2019. Deltagande på marknader, flygbladsutdelning t ex 1:a maj, nationaldagen etc.

Thomas Lyreviks uppmärksammade och nyligen publicerade bok Den kungliga kleptokratin. Jag tar med boken och redovisar mina intryck. Vi diskuterar eventuellt arrangemang med anledning av boken.

Den kungliga kleptokratin har nyligen recenserats i Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Expressen gjorde en egen granskning som sedan ledde till att Republikanska föreningen publicerade en debattartikel i Expressen i söndags.

Väl mött den 12/2!

Republikanska hälsningar