29 feb 2020, KL. 13.00

Medlemsmöte (årsmöte) med Republikanska föreningen Umeå

Kom på Republikanska föreningen Umeås medlemsmöte (årsmöte)!

Jag kommer

På Republikanska föreningen Umeås medlemsmöte (årsmöte) den 29 februari sammanfattar vi året som gått och blickar framåt.

När: Lördag 29 februari klockan 13:00-14:30
Adress: Kafé Station, Östra Rådhusgatan 2 C, Umeå

Mötet inleds med ett spännande anförande. Inbjuden årsmötestalare är Helena Westin, som är vice ordförande i Republikanska föreningen.

Årsmötet är ett tillfälle för Republikanska föreningens medlemmar i Umeå och övriga Västerbottens län att vara med och forma lokalavdelningens arbete. Medlemsmötet ska välja en styrgrupp (styrelse) på minst tre personer. Vi vill väldigt gärna ha in nya krafter i styrgruppen, så kom på mötet om du vill engagera dig mer för ett avskaffande av monarkin!

Fritt inträde — Fika — Öppet för alla som är eller vill bli medlemmar

Varmt välkommen!