5 feb 2020, KL. 17.30

Medlemsmöte (årsmöte) med Republikanska föreningen Stockholm

Välkommen på Republikanska föreningen Stockholms årsmöte 2020!

Jag kommer

På Republikanska föreningen Stockholms årsmöte (medlemsmöte) den 5 februari sammanfattar vi året som gått och blickar framåt.

När: Onsdag 5 februari, klockan 18:00-19:30 (fika från 17:30)
Adress: Mäster Olofsgården, Svartmangatan 6, Gamla stan, Stockholm

Mötet inleds med ett spännande anförande. Inbjuden årsmötestalare är “amatörkonstnären” Karl Fredrik Mattsson. För några år sedan förfalskade han några enkronor som skojade med kungahuset. Det blev ett himla liv om det: https://amp.svt.se/nyheter/inrikes/kunglig-smadad-pa-falsk-enkrona

Årsmötet är ett tillfälle för Republikanska föreningens medlemmar i Stockholms län att vara med och forma lokalavdelningens arbete. Medlemsmötet ska välja en styrgrupp (styrelse) på minst tre personer. Vi vill väldigt gärna ha in nya krafter i styrgruppen, så kom på mötet om du vill engagera dig mer för ett avskaffande av monarkin!

Fritt inträde — Fika — Öppet för alla som är eller vill bli medlemmar

Varmt välkommen!

ANDRA KOMMANDE EVENT NÄRA DIG

17 apr 2020, KL. 17.00