8 feb 2020, KL. 13.30

Medlemsmöte (årsmöte) med Republikanska föreningen Örebro

Kom på Republikanska föreningen Örebros medlemsmöte (årsmöte)!

Jag kommer

På Republikanska föreningen Örebros medlemsmöte (årsmöte) den 8 februari sammanfattar vi året som gått och blickar framåt.

När: Lördag 8 februari klockan 13:30-15:00
Adress: ABF Örebro, Fredsgatan 18, Örebro

Mötet inleds med ett spännande anförande. Inbjuden årsmötestalare är Olle Nykvist, som är internationell sekreterare i Republikanska föreningen.

Årsmötet är ett tillfälle för Republikanska föreningens medlemmar i Örebro län att vara med och forma lokalavdelningens arbete. Medlemsmötet ska välja en styrgrupp (styrelse) på minst tre personer. Vi vill väldigt gärna ha in nya krafter i styrgruppen, så kom på mötet om du vill engagera dig mer för ett avskaffande av monarkin!

Fritt inträde — Fika — Öppet för alla som är eller vill bli medlemmar

ANDRA KOMMANDE EVENT NÄRA DIG