29 feb 2020, KL. 14.00

Medlemsmöte (årsmöte) med Republikanska föreningen Göteborg

Välkommen på årsmöte med Republikanska föreningen Göteborg!

Jag kommer

På Republikanska föreningen Göteborgs medlemsmöte (årsmöte) den 29 februari sammanfattar vi året som gått och blickar framåt.

När: Lördag 29 februari klockan 14:00-15:30
Adress: Vuxenskolan sal 31, Örngatan 6, 416 67 Göteborg

Mötet inleds med ett spännande anförande. Inbjuden årsmötestalare är Magnus Simonsson, som är Republikanska föreningens generalsekreterare.

Årsmötet är ett tillfälle för Republikanska föreningens medlemmar i Göteborg med omnejd att vara med och forma lokalavdelningens arbete. Medlemsmötet ska välja en styrgrupp (styrelse) på minst tre personer. Vi vill väldigt gärna ha in nya krafter i styrgruppen, så kom på mötet om du vill engagera dig mer för ett avskaffande av monarkin!

Fritt inträde — Fika — Öppet för alla som är eller vill bli medlemmar

Varmt välkommen!

ANDRA KOMMANDE EVENT NÄRA DIG

28 feb 2020, KL. 18.00